Professioneel gevelvoegwerk vanuit Huissen

De gevel is het visitekaartje van uw woning of kantoorpand. De voegen zijn medebepalend voor het aanzien van de gevel. Schone voegen geven uw pand een frisse uitstraling. Daarnaast dient goed voegwerk ook als isolerend middel: het houdt kou en vocht buiten. Dit voorkomt vochtproblemen aan de binnen- en buitenkant van de muren.

Realiseert u zich dat meer dan 30% van de buitengevel bestaat uit voegen? Bespaar hier dus niet op en laat Arie Hendriksen Voegbedrijf uit Huissen uw gevel voegen.

Goed voegwerk voegt waarde toe aan uw huis

Slecht onderhouden voegen kunnen voor verschillende problemen zorgen: schimmel, vochtplekken op muren en lekkages zijn enkele voorbeelden hiervan. Door de gevel te voegen zijn veel van deze problemen snel weer opgelost. Het pand is beter geïsoleerd: kou kruipt niet meer naar binnen en warmte ontsnapt niet door de kieren van de versleten voegen.

Nieuwe voegen bieden meer comfort in huis of op kantoor, maar zijn ook belangrijk voor de (esthetische) waarde van het pand. Nette voegen geven het pand weer een frisse uitstraling. Op zowel functioneel als op esthetisch gebied draagt goed voegwerk bij aan de waarde van uw woning of kantoorpand.

 

Er zijn verschillende soorten voegwerken. Arie Hendriksen Voegbedrijf voert alle klassieke en moderne voegwerken uit, zoals borstelwerk, glad werk, knipwerk, schaduwvoeg, snijwerk of daggestreep.